Thursday, April 15, 2010

andamanaby.com dan blog...

hi semua... erm...actually aby tak sempat nak berblog ni.. masa terpaksa spend kat kerja & famly.. website rasmi andamanaby.com pun my hubby yg maintain..naseb kawen ngan org IT.. tqvm sayang.. :) lagi pun dah ada website kan.. malas la nak buat blog.. sesapa yg nak gmbr dan info yg lebih lengkap, sila layari website rasmi aby ye..well, atas kesedaran dan terasa terpanggil utk berkongsi beberapa perkara penting dalam industri perkahwinan ni, so aby buat keputusan utk cuba mencari sedikit ruang dan waktu utk cuba berblogging ye.. :) ni baru mukadimah.. japgi kita ke 1st entry segmen aby berkongsi pengalaman dan pendapat aby selama berada dlm bidang ni hampir 7 tahun... :) till then.. tq to all viewers..

No comments:

Post a Comment